Vill din förening sända egna program?

Malmökanalens föreningsradio är öppen för alla som vill sända egna radioprogram. Det enda som krävs är att du har en förening som står bakom programmen men eftersom man får bilda föreningar bara för att sända radioprogram så är det mycket enkelt att komma igång. Allt som behövs är att du söker ett sändningstillstånd hos Myndigheten för Radio- och TV genom att fylla i och skicka in de blanketter och de dokument som finns här. När det är klart så kontaktar du oss så att vi kan ha ett möte för att tillsammans planera sändningstider och kostnader. 

 

Vi får ofta frågor om vad det kostar att sända program och svaret är att det beror på hur mycket tid man sänder och hur mycket musik man spelar. Kontakta oss för mer information.

 

Vi erbjuder många olika lösningar för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att göra program. Om du exempelvis inte kan sända direkt när din sändningstid är så finns det möjlighet att spela in programmen i förväg och sedan ser vi till att programmet sänds vid rätt tid. Om du känner att du inte klarar av den tekniska delen så hjälper vi dig eller ger dig en enkel utbildning och om du känner att ni har för lite kunskap om hur man gör radio så tipsar vi gärna om det också.

 

Malmökanalen hälsar dig varmt välkommen in i vår radioverksamhet!