Malmö Direkt - Ditt eget radioprogram

Stort som smått av sådant som händer i Malmö får du höra om i Malmö Direkt varje vardag

Lyssna och skapa ditt eget morgon- och förmiddagsprogram i radion varje vardag. Måndag till Torsdag 07.00 till 11.30 samt Fredagar 07.00-09.30 sänder vi en gyllene morgon och förmiddag som får igång dig på bästa sätt varje dag.

 

Vi spelar Malmös mest blandade musik och din egen favoritmusik kan du önska direkt i programmet, du kan vinna fina priser i våra tävlingar och samtala med oss om vad du vill. Vi kombinerar det med de senaste nyheterna, du får det senaste från litteratur-, nöjes-, sport-, kultur- och filmvärlden och vi tar reda på allt om saker som du vill veta mer om.

 

Kort sagt skapar vi programmet tillsammans och vi hoppas att du också vill vara med i vår gemenskap.

 

Önskemusik: 040-390500

Redaktion: 040-124433

Mailadress: malmodirekt@malmokanalen.se

 

Läs mer om oss som gör programmet här.

 

Kontakta oss direkt här.

Föreningen Malmö Direkt är en ideell förening som är helt politiskt och religöst obunden och vars enda syfte är att bjuda på lokal radiounderhållning till en så många Malmöbor som möjligt.

 

Du får gärna stötta Malmö Direkt genom valfria gåvor eller bli gärna stödmedlem för 150 kronor per år men kom ihåg att skriva namn och telefonnummer i samband med att du betalar in avgiften så kontaktar vi dig med mer information.

 

Swish: 123 2090 496

Bankgiro: 5609 - 1143

Plusgiro: 54 15 29-4

 

Om du har ett företag som vill stötta oss och samtidigt ta del av Sveriges i särklass billigaste radiosponsring och reklam så hör av dig så berättar vi mer.

 

Du hör programmet på FM 89,2 MHz, via webbradion på www.malmokanalen.se eller streamar programmet i appen ”Tunein radio” där du söker upp Malmökanalen.