Gör reklam i radion!

8 av 10 svenskar lyssnar på radio varje dag och det är garanterat personer som ditt företag vill nå med information om era tjänster och produkter. Radion når sina lyssnare dygnet runt och i alla situationer och med radioreklamens många tillfällen per dag ökar chansen att du når ut till många presumtiva kunder och på så sätt blir det mycket mer kostnadseffektivt att göra radioreklam. Den positiva effekten av radioreklam är bevisad och undersökningar visar att radioreklam dramatiskt ökar effekten på försäljningen jämfört med tv-reklam och direktreklamutskick så många företag väljer radioreklam som ett komplement till någon annan marknadsföringskampanj som de också har ute parallellt då genomslagskraften då blir mycket större.

 

Många gånger är radioreklam något som är för dyrt för små eller medelstora företag med lokal förankring eller för lokala föreningar som arrangerar olika event och man tror därför att man måste avstå men så är inte fallet!!!

 

Som Malmös enda riktigt lokala radio, med en riktigt bred och blandad lyssnargrupp, ger vi dig i det lokala näringslivet utrymme till marknadsföring via den billigaste och mest kostnadseffektiva radioreklamen till alla Malmöbor. Vid ungefär 120 tillfällen varje vecka får lyssnarna information och reklam om just ditt företag och era produkter och tjänster. Självklart hjälper vi till att skapa reklamjinglar om ditt företag inte redan har sådana och vi ser till att de håller hög kvalitet så att din exponering blir som allra bäst.

 

Förutom traditionell radioreklam erbjuder vi också sponsring (billigare men kortare radioreklam), reklam/sponsring av enskilda program, annonsering på vår hemsida samt olika möjligheter för evenemangs- och föreningsreklam och information.

 

Malmökanalen hörs i Malmö och i stora delar av västra, södra och mellersta Skåne samt livestreamad på hemsidan www.malmokanalen.se och genom vår app. Antalet möjliga lyssnare är därför väldigt stort och vi får ofta frågor om hur många faktiska lyssnare vi har och det är svårt att ge ett rakt svar på då våra olika program har mycket varierade lyssnargrupper men det gör samtidigt att lyssnarbasen blir bredare än andra radiostationer som oftast riktar sig till en och samma målgrupp. Våra lyssnare finns i åldersspannet 35 till 80+ så vi når en köpstark målgrupp som ditt företag säkert vill nå.

 

Läs mer om våra olika alternativ för reklam och sponsring här.

 

Och om du är intresserad eller har frågor om exempelvis kostnader så tveka inte att kontakta Freddy Nilsson på 0705-152001 eller skicka ett mail till annons@malmokanalen.se.

 

Har du inte redan tidigare testat radioreklam så är det alltså hög tid för det nu. Nästa gång du kör igång med en reklamkampanj, glöm inte radions genomslagskraft.