Annonsera!

Malmökanalen erbjuder många olika alternativ och lösningar för dig som vill annonsera hos oss. Det finns möjligheter både för dig som företag, förening och privatperson och allt för att du ska hitta den lösning som passar bäst för dig. Vi är självklart öppna för dina önskemål och förslag. Se nedan för olika möjligheter och kontakta sedan Freddy Nilsson för mer information på 0705-152001 eller via annons@malmokanalen.se.

 

Reklam

Radioreklam är bevisat och fastslaget som det reklamalternativ som ger bäst genomslagskraft eftersom man når ut till många lyssnare på kort tid och vid många tillfällen. 8 av 10 svenskar lyssnar på radio varje dag och den står i många fall på hela dagen i därmed i många olika situationer. Radioreklam är snabbt, enkelt och kostnadseffektivt.

 

Radioreklam bygger på att en reklamspot (jingel) sänds upprepade gånger i våra reklamfönster. Hur många gånger och hur länge beror på vilket typ av marknadsföring man önskar. Du väljer själv om du vill att det ska vara en kort intensivkampanj eller en långvarig profileringsreklam. Om du inte har någon färdig reklamjingel så hjälper vi till att skapa en slagkraftig sådan med hög kvalitet så att din annons blir så effektiv som möjligt.

 

Du kan också göra reklam i enskilda program om du så önskar. Lär mer här.

 

Kontakta Freddy Nilsson för mer information och priser. 0705-152001 eller annons@malmokanalen.se

 

Sponsring

Att vara sponsor är ett billigare sätt att göra radioreklam på. Då når samma lyssnare på samma intensiva och effektiva sätt som med reklam men det är endast ditt företagsnamn som exponeras vid upprepade tillfällen. Hur många gånger och hur länge beror på vilket typ av marknadsföring man önskar. Ditt företagsnamn nämns då under rubriken ”Programmet sponsras av…” i anslutning till våra reklamfönster.

 

Du kan också sponsra enskilda program om du så önskar. Lär mer här.

 

Kontakta Freddy Nilsson för mer information och priser. 0705-152001 eller annons@malmokanalen.se

 

 

Blänkare

Blänkare är det enkla sättet för föreningar och privatpersoner att nå ut med information om exempelvis evenemang eller försäljning. Du skriver själv en annons på max 200 tecken som du skickar in via mail och sedan läses den upp i sexton ”blänkarfönster” per vecka då du når samma breda lyssnargrupp som företag med reklam eller sponsring.

 

Kontakta oss för mer information och priser. 0705-152001 eller annons@malmokanalen.se

 

Evenemang

Malmökanalen satsar på den lokala bevakningen och direktsänder gärna från olika lokala evenemang oavsett storlek. Här kan företag, föreningar och privatpersoner exponera sina olika arrangemang till den breda allmänheten samtidigt som vi står för det journalistiska och tekniska kunnandet. Lämna gärna tips och förslag på olika events och få mer information om priser via 0705-152001 eller annons@malmokanalen.se

 

Hemsidan

Ett utmärkt komplement till ovanstående är att synas på vår hemsida www.malmokanalen.se. Vi lägger ut ditt företags logotyp med en klickbar länk till er egen hemsida på vår startsida eller någon av våra undersidor. Därmed bidrar annonsen till mer trafik och mer exponering av ditt företags- eller förenings hemsida.

 

Vi jobbar också på att utveckla vår närvaro på sociala medier och då kommer denna möjlighet även att erbjudas där i samma paket.

 

Kontakta oss för mer information och priser. 0705-152001 eller annons@malmokanalen.se